Impressum

Sovendus GmbH in cooperatie met Sovendus B.V. 

Over Sovendus B.V.
Sovendus B.V. is de Nederlandse verkooporganisatie voor het platform van Sovendus GmbH.

Sovendus B.V.
P.J. Oudweg 5
1314 CH Almere (Nederland)

E-mail: info@sovendus.nl

KvK: 65734467
BTW: NL856236718B01

Zakelijke leiding:
Marko Dobroschelski, Christian Würst

Bankgegevens:
ABN AMRO
IBAN: NL90ABNA0561382948
BIC: ABNANL2A

Over Sovendus GmbH
Sovendus GmbH beheert het platform en deze website en voert de diensten uit die via Sovendus Nederland (Sovendus B.V.) worden verkocht.

Gecombineerde imprint (identificatie aanbieder) van het Duitse Telemedia Act (TMG), Duitse Interstate Media Treaty (MStV) en informatie volgens de Service Information Duties Regulation (DL-InfoV) op basis van de richtlijn Europese diensten (2006/123/EC Officieel dagboek van de EU2006, L376/36 “DRLR”).

De aanbieder en entiteit verantwoordelijk voor de commerciële en zakelijke website op het gebied van s. 5 van de Duitse Telemediawet als kernwet op de Elektronische Commerciële Verenigigingswet ElGVG en de wet op de regelgeving van de algemene voorwaarden voor informatie- en communicatiediensten (IuKDG), is Sovendus GmbH, vertegenwoordigd door algemeen directeurs Christian Würst en Sebastian Legler.

Deze website wordt aangeboden door

Sovendus GmbH
Hermann-Veit-Straße 6
76135 Karlsruhe/GERMANY

E-Mail: info@sovendus.de
Web: online.sovendus.com

Telefon: +49 721 / 957 846-0
Telefax: +49 721 / 957 846-129

Hoofdkantoor Sovendus GmbH: D-76135 Karlsruhe/Duitsland
Gerechtshof (Amtsgericht) van Mannheim, HRB 707873
Juridische vorm: Besloten vennootschap (GmbH)

Toepasselijk recht: Federale Republiek Duitsland

Belastingkantoor Karlsruhe
Btw-nummer: DE 813 459 970
Algemeen directeurs die toestemming hebben om het bedrijf te vertegenwoordigen: Christian Würst, Sebastian Legler

Informatie over het beslechten van geschillen van consumenten volgens artikel 14.1 Regelgeving beslechting online geschillen (EU):
De Europese Commissie biedt een platform voor het beslechten van online geschillen (OS), dat gevonden kan worden op http://ec.europa.eu/consumers/odr. Het platform voor het beslechten van online geschillen dient als contactpunt voor een buitengerechtelijke beslechting van geschillen op het gebied van contractuele plichten, voortkomend uit online koopcontracten.

Houd er rekening mee dat wij niet willens en wetens, nocht verplicht zijn, om deel te nemen aan geschillenbeslechtingsprocedures van consumentengeschillencommissies.

Verantwoordelijke voor journalistieke artikelen volgens s.18(2) MStV:
Christian Würst, Sebastian Legler, CEO, e-mail: info@sovendus.de
Hermann-Veit-Str. 6, D-76135 Karlsruhe/Germany

Externe gegevensbeschermingsfucntionaris volgens artikel 37 Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU) 2016/679 (AVG) in samenspraak met de s. 38(1) Duitse Algemene Verordening Gegevensbescherming (BDSG):
In overeenstemming met art. 37 van de AVG en s. 38 (1) van de BDSG, heeft Sovendus een interne gegevensbeschermingsfunctionaris aangesteld, welke bereikt kan worden via data-protection@sovendus.com of per post aan Sovendus GmbH, gegevensbeschermingsfunctionaris, Hermann-Veit-Str. 6, 76135 Karlsruhe, Duitsland.

Kenmerken van het aanbod van Sovendus GmbH:
Alle online diensten en winkeldiensten die bedrijven helpen nieuwe klanten of adressen aan te trekken door vouchernen te verspreiden na een voltooide verkooptransactie om ter beheer van de eigen bedrijfsactiva.
Het is Sovendus GmbH toegestaan om naar eigen goeddunken en zonder enige verantwoordelijkheid deze website in zijn geheel of gedeeltelijk aan te passen en haar bedrijfsvoering te allen tijde, zonder enige voorafgaande berichtgeving, te staken. Indien een link naar externe websites (“hyperlinks”) wordt geplaatst, betekent dat niet dat Sovendus GmbH dat haar eigen website of content maakt. Sovendus GmbH is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van dergelijke websites of de inhoud daarvan.

© Copyright:
Alle rechten voorbehouden. Tekst, afbeeldingen en foto’s, evenals de indeling daarvan op de website, zijn onderwerp van auteursrechtelijke bescherming en andere wetten. Het is niet toegestaan de inhoud van deze website voor commerciële doeleinden te kopiëren, verspreiden, wijzigen of toegankelijk te maken voor derden.

© Copyright voor afbeeldingsbronnen:
Startpagina / Diensten / Productdetailpagina’s / Onze partners / Carrière: Logo’s van partners – Mocht u vragen hebben over de afbeeldingsbronnen, neem dan direct contact op met het desbetreffende bedrijf.
Sovendus GmbH bezit het auteursrecht op eventuele afbeeldingen op de website die niet vermeld worden.

BELANGRIJK: Algemene Wet Gelijke Behandeling (AGG)
Ter bevordering van de leesbaarheid wordt er geen genderspecifiek verschil gemaakt. De voorwaarden zijn van toepassing op beide geslachten, binnen de betekenis van gelijke behandeling.