Online shoppen wordt nog leuker met ons! We bieden waardebonnen van toonaangevende webshops in diverse branches. Van mode en elektronica tot huishouden en tuin - bij ons vind je altijd wat je zoekt.

The leading e-commerce networkMet 1300 webshops in 11 landen bieden wij 5 miljoen online consumenten elke maand een positieve shopervaring.

City

Europe's Leading
Shop Network

Sovendus beloont online consumenten na hun bestelling in één van de partnerwebshops met waardebonnen en exclusieve aanbiedingen van andere partnerwebshops. Zo helpen wij onze klanten met het acquireren van nieuwe klanten en het verhogen van hun omzet.

Overal toegankelijk! Onze processen zijn geoptimaliseerd voor alle apparaten, zodat u altijd en overal kunt besparen.

Een ruime keuze Je vindt bij ons een groot aantal waardebonnen en speciale aanbiedingen van bekende webshops.

FG Animation

Sovendus

The leading e-commerce network

Icon: Laptop mit kleiner Einkaufstasche und Abzweigungen, Vielfalt der Leistungen Sovendus.

Onze diensten

Word ook deel van ons netwerk: met onze slimme oplossingen genereer je binnen no-time nieuwe klanten en daarmee meer omzet. Benieuwd naar meer?

Icon: Laptop mit leuchtender Glühbirne daneben

Ons bedrijf

Sinds 2008 verbinden wij webshops en online consumenten met elkaar. Al meer dan 1300 partnershops in 11 landen zijn lid van ons netwerk - tot wederzijds voordeel van alle partners en klanten.

Icon: zwei Personen mit Sprechblase

Wij zijn altijd op zoek naar talent!

Ben je op zoek naar een uitdagende baan op gebied van online marketing en e-commerce? Solliciteer nu en sluit je aan bij ons team.

Over ons

Het Sovendus-netwerk: iedereen profiteert

Sovendus faciliteert een e-commerce netwerk bestaande uit meer dan 1300 partnerbedrijven. We vertalen transacties van webshops naar online bereik. Zo helpen we webwinkels om bestaande klanten meer te binden en tegelijkertijd nieuwe klanten te genereren. We bereiken in 11 landen maandelijks ruim 25 miljoen consumenten met waardebonnen en exclusieve aanbiedingen nadat ze een aankoop hebben gedaan in een van de aangesloten webshops. Zo profiteert iedereen van elkaar. Start vandaag nog en profiteer van het verkeer van honderden andere webshops.

5 miljoen online klanten

per maand maken gebruik van onze exclusieve aanbiedingen

> 1300 webshops

maken al deel uit van ons netwerk

In 11 landen actief

en we breiden internationaal steeds verder uit

Abstrakte Darstellung des Gutscheinnetzwerks. Sovenduslogo umgeben von Gutscheinen, Geschenken und Mails.

Diensten van Sovendus

Onze diensten in een oogopslag

Binnen ons netwerk profiteert iedereen van elkaar. We creëren interessante aanbiedingen voor online consumenten en genereren daarmee relevante transacties voor jouw webshop. Met Sovendus werf je eenvoudig nieuwe klanten, genereer je meer sales en profiteer je van relevante bezoekers en nieuwsbriefinschrijvingen.

Sovendus Sales

Verhoog je omzet en werf nieuwe klanten via ons vouchernetwerk met maandelijks meer dan 5 miljoen online consumenten.

Sovendus Mailing auf Smartphone und Tablet mit Stift

Sovendus Mail

Bereik meer dan 2 miljoen actieve en online winkelende consumenten via ons nieuwsbriefadressen bestand.

Sovendus App Dummy in der Mobilen (Smartphone und Tablet) Ansicht. Zu sehen sind die gewählten Gutscheine

Sovendus Leads

Ontvang relevante nieuwsbrief adressen in een doelgroep van online winkelende consumenten.

Veiligheidsnormen

Onze technologie – veilig en betrouwbaar

Gegevensbebescherming staat bij Sovendus voorop. Als onderdeel van onze softwareontwikkeling lifecycles (SDLC) voldoen wij aan de huidige richtlijnen voor gegevensbescherming, zoals “beveiliging en privacy door ontwerp en door standaardinstellingen”. Dit betekent dat bij de invoering van nieuwe eisen al rekening wordt gehouden met de bescherming en beveiliging van gegevens.

Icon: Schlüssel mit Linien

Encryptie

Om onze systemen te beschermen, gebruiken we symmetrische en asymmetrische encryptie. Alleen gemachtigde medewerkers hebben toegang tot de sleutels.

Icon: Durchgestrichenes Auge

Pseudonimisering

Als in het kader van gegevensvergelijking persoonsgegevens nodig zijn, worden de gegevens vóór de vergelijking gepseudonimiseerd door middel van een hashfunctie.

Icon: Person umgeben von einem Schutzschild

Bescherming tegen systeemstoringen

Onze in Duitsland gevestigde hostingproviders garanderen bescherming tegen storingen door efficiënte stroomvoorziening en brandbeveiliging.

Icon: Server-Station

Failoveroplossingen

Wij maken gebruik van failoveroplossingen om op elk gewenst moment over te kunnen schakelen naar een stand-by-oplossing in geval van een storing in het productiesysteem en om de werking te garanderen.

Icon: Klemmbrett mit Liste

Beveiligingscontroles

Er worden regelmatig beveiligingscontroles uitgevoerd door interne medewerkers en externe beveiligingsbedrijven om de belastbaarheid van de systemen te waarborgen.

Icon: Zertifikat

Certificeringen

De computercentra van onze hostingproviders in Duitsland worden regelmatig gecontroleerd en gecertificeerd volgens de BSI IT-basisbescherming resp. DIN ISO 27001.

Als internationale organisatie met een sterke groei ambitie werken wij graag samen met Sovendus. Een waardevolle samenwerking waarbij we samen sturen op onze belangrijkste KPI’s. De resultaatgedreven mindset maakt dat we inmiddels met een grote selectie aan e-Luscious labels en in verschillende landen succesvol samenwerken.

Marleen Jutten
Online marketeer

Sovendus helpt ons bij het behalen van onze strategische marketing doelstellingen. Via het Sovendus netwerk vergroten wij ons relevante bereik in een doelgroep van bewezen online shoppers. Hoge additionele order volumes met een goede kwaliteit. Maken dat wij blij zijn met deze samenwerking. Ook op internationaal vlak ondersteund onze groeidoelstellingen. Zo is de samenwerking recent uitgebreid met campagnes in Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk.

Willem Snijders
Affiliate manager

Het Sovendus netwerk is een mooie aanvulling binnen onze (online) marketing mix. Het genereren van nieuwe klanten, ons prettige contact en de intentie om resultaten te allen tijde te willen verbeteren maakt dat we spreken van een goede en succesvolle samenwerking. De samenwerking bestaat sinds 2012 en is recent uitgebouwd met campagnes in het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland.

Daan Dierdorp
Affiliate marketeer

Sovendus is een gewaardeerde partner. Er wordt geluisterd naar behoeften, geacteerd op relevante doelstellingen en bijgestuurd wanneer nodig. Wij zoeken altijd naar mogelijkheden om nieuwe klanten te vinden. In de samenwerking met Sovendus hebben wij een kanaal gevonden waarin new customer acquisition en retentie samenkomen. De inzichten die met de verschillende proposities op doen nemen we mee om ook onze andere kanalen sterker neer te zetten.

Floris Veldman
Online marketeer

Ons doel is om met onze boeketten iedereen een goed gevoel te bezorgen . Met Sovendus realiseren we additionele omzet bij een exclusieve doelgroep van online shoppers.

Olivier Schwaanhuyser
Marketing manager

Via Sovendus werken we met een extern platform dat exclusieve Douglas vouchernen aanbiedt zonder dat dat kannibaliseert met onze on-site strategie. Vertrouwen is het belangrijkste element in onze inmiddels jarenlange succesvolle samenwerking.

Bas Kamphuis
Websitemanager

Neem contact met ons op

In een persoonlijk gesprek geven we je graag advies op maat en laten we zien welke voordelen het Sovendus-netwerk jou te bieden heeft.

Illustration: Drei Personen mit Webseiten und Icons um sie herum