We stellen ons voor

Wie zijn wij?

1 team. 17 nationaliteiten. 50:50 vrouwen & mannen. Talloze mogelijkheden!

Ons verhaal begon in 2008 in Duitsland: Oliver Stoll richtte het bedrijf "Gutschein-Connection" op. Dit was het begin van een succesvolle groei die ons tot het toonaangevende netwerk voor vouchers en voordeelaanbiedingen heeft gemaakt. In 2011 veranderden we onze naam in Sovendus, en vandaag hebben we al 145 medewerkers bij Sovendus, die deze enorme groei überhaupt mogelijk maken. Dit komt ook door de grote diversiteit: Onze teams bestaan uit ongeveer de helft vrouwen en de helft mannen met in totaal 18 nationaliteiten en een jonge gemiddelde leeftijd van 35 jaar. Onder hen zijn niet alleen vaste werknemers, maar ook werkende studenten en stagiaires.

Maak kennis met ons en kom meer te weten over onze teams.

Werken bij Sovendus

Hoe werken wij?

"Sterk netwerk. Sterk team." is niet alleen een slogan, maar wordt weerspiegeld in onze bedrijfscultuur.

Overeenkomstig het netwerkconcept zijn onze collega's verspreid over heel Europa en toch leveren zij een actieve bijdrage aan Karlsruhe. Ons hybride werkmodel met een werkaandeel op afstand tot 100% maakt dit mogelijk. In combinatie met onze flexibele werktijden is het mogelijk om beroeps- en privéleven optimaal combineren. Wij vertrouwen op vertrouwen en persoonlijke verantwoordelijkheid.

Wat Sovendus bijzonder maakt is ons unieke team. Hoe verschillend we individueel ook zijn, we trekken samen op en steunen elkaar. Elleboog mentaliteit is hier niet op zijn plaats! Deze samenhang wordt versterkt door gezamenlijke activiteiten, bijvoorbeeld tijdens after-works en team events of gewoon tijdens de lunchpauze. Plezier en spelletjes worden nooit verwaarloosd met onder andere tafelvoetbal en spelletjesavonden!

Onze dagelijkse samenwerking wordt gekenmerkt door een vlakke hiërarchie en open, respectvolle communicatie op ooghoogte en waardering voor het individu. We noemen elkaar bij de voornaam op alle hiërarchische niveaus, te beginnen met de sollicitatieprocedure. Tegelijkertijd bieden we je alle ruimte om je eigen ideeën in te brengen en samen met ons te realiseren om Sovendus verder te brengen en jezelf individueel te ontwikkelen. Omdat ons verhaal nog lang niet voorbij is, zijn we nu op zoek naar jou!

We kijken ernaar uit u te leren kennen

Wie zoeken wij?

Als je snel groeit, heb je stabiliteit nodig. Niet alleen economisch, maar ook in de manier waarop we samenwerken. Daarom hebben wij gezamenlijk vier waarden ontwikkeld die voor ons belangrijk zijn en onze werkcultuur weerspiegelen. Als je je hierin herkent, pas je perfect bij ons en kijken we ernaar uit om je te leren kennen!

  • Ik heb de moed om beslissingen te nemen, de moed om daarbij fouten te accepteren en ervan te leren.
  • Ik zorg voor en lever kwaliteit.
  • Ik neem zelf de verantwoordelijkheid.
  • Ik behandel mijn collega's met respect.

Contacteer ons

Nog vragen?

Neem voor je vragen contact op met het People-team.
We staan graag voor je klaar.

  karriere@sovendus.com
  +49 (0) 721 / 957 846 - 194

Bevestiging en certificering

Kununu Open Company

Kununu Top Company 2022 – 2023

Handelsblatt Fair Company 2020 – 2023

Kununu
evaluatie

Trustpilot
evaluatie