Ons duale studieprogramma

Theorie, praktijk en veel plezier!
Sinds de herfst van 2021 bieden we in samenwerking met de Duale Hochschule Baden-Württemberg de bacheloropleiding Business Informatics - Software Engineering aan. Hiermee heb je alle troeven in handen voor je carrière: theoretische kennis en concrete praktijkervaring. Dit betekent dat je direct na je afstuderen aan de slag kunt - het liefst natuurlijk direct bij ons. Met goede cijfers is je functie vrijwel gegarandeerd.

DHBW: Onze partner voor jouw carrière.
Het gaat alle kanten op - en toch zit daar een duidelijk plan voor je carrière achter. Samen met de Duale Hochschule Baden-Württemberg op de locatie Karlsruhe wisselen wij elkaar af, om je optimaal voor te bereiden op je carrière. De opleiding is zo opgezet dat je de opgedane kennis direct in de praktijk kunt brengen.

Das Team von voucher Products bei einem Gespräch in einem Meetingraum. Beide haben einen Laptop vor sich stehen und unterhalten sich angeregt. Im Hintergrund ist ein Bildschirm mit der Gutscheinauswahlseite zu sehen.

Hoe werkt het duale studieprogramma?
Je studie is verdeeld in praktijk- en theoretische fases, die als blokonderwijs worden georganiseerd. Je volgt afwisselend drie maanden beroepsopleiding in ons bedrijf en drie maanden studie aan de DHBW Karlsruhe in Karlsruhe-Nordstadt. Je krijgt van ons een salaris en kunt ook altijd op onze volledige steun rekenen.

En hoe wordt je gekozen?
Het gaat snel. Je solliciteert op de vacature. Na een voorselectie heb je een eerste telefoongesprek met je manager. Daarna leren we elkaar persoonlijk kennen. Dan krijg je de gelegenheid om in een korte test je sterke punten te laten zien. Misschien overtuig je ons - en wij overtuigen wij jou. Als dat het geval is, krijg je een contract en ben je bij ons binnen.

Onze studenten

Hallo werkende studenten en stagiaires!
Werken aan interessante onderwerpen, geld verdienen en tegelijkertijd waardevolle contacten opdoen voor de tijd na je studie? Dat vinden wij een uitstekend idee. En wij ondersteunen dat. Dit heeft als mooi neveneffect dat we elkaar al kennen - en dat kan het voor jou en ons gemakkelijker maken om later een beslissing te nemen. Misschien willen we jou en wil jij ook bij ons komen voor je carrièrestart.

Welke teams hebben je ondersteuning nodig?
Afhankelijk van wat je interesses en sterke punten zijn, kun je in principe in elk team werken. Misschien wil je onze producten verder ontwikkelen met het productmanagement? Of optimaliseer je liever de user journey met UX-specialisten? We hebben veel interessante taken. We kijken uit naar uw komst - en naar je ondersteuning!

Hier vind je ons goed.
Ben je veel te vinden in de hogeschool? Dan weet ik zeker dat we elkaar tegenkomen. Wij zijn partner van vele hogescholen en zijn aanwezig op hogeschoolbeurzen. Je kunt ons ook vinden op het jobboard, de jobmensa, op de Hochschule Karlsruhe en bij de KIT. Natuurlijk zijn we ook aanwezig op alle social media-kanalen en plaatsen we onze beursdata in de newsfeed op Instagram, Xing en LinkedIn.

Werkende studenten en stagiaires, kijk eens rond.
Als we een vacature hebben die je interesseert, solliciteer dan. Zit de geschikte vacature er niet bij? Geen probleem. Stuur ons een open sollicitatie. Eerst bel je je manager - of je hebt een videogesprek via Teams. Dan kom je voor een proefperiode en - als alles goed verloopt - krijg je een arbeidsovereenkomst.

Maak deel uit van ons netwerk.

Vacatures

Helaas zijn er momenteel geen vacatures in het team..

Contacteer ons

Nog vragen?

Neem voor je vragen contact op met het People-team.
We staan graag voor je klaar.

  karriere@sovendus.com
  +49 (0) 721 / 957 846 - 194

Wij zijn Sovendus

Kom meer te weten over Sovendus als werkgever, wie we zijn, wat ons drijft en waarvoor we staan. Lees over onze geschiedenis, onze waarden en onze locatie.

Natuurlijk staan we op social media

Wil je een kijkje achter de schermen nemen? Bekijk dan ons Instagram-account.

Alle teams

Ontdek alle teams en leer hun spirit kennen! We zijn op zoek naar jou!

Bevestiging en certificering

Kununu Open Company

Kununu Top Company 2022 – 2023

Handelsblatt Fair Company 2020 – 2023

Kununu
evaluatie

Trustpilot
evaluatie