We zijn op zoek naar jou

Overzicht van onze vacatures

Sales Manager Italy (m/f/d)

Zit er geen geschikte vacature voor jou bij?

We zeggen niet alleen dankjewel. We laten het je zien.

Bij een functiematch gaat het niet alleen om wat je inbrengt. Maar ook om wat je kunt verwachten. Hier zijn onze voordelen - een waardering voor je prestaties.

Flexibele werktijden

Of je nu een vroege vogel of een nachtbraker bent, bij ons is je balans tussen werk en privé gegarandeerd dankzij flexibele werktijden zonder kernwerktijden.

Vakantie

Je bereikt de beste resultaten als je goed uitgerust bent. Dat gunnen wij je: Met 25 dagen vakantie plus speciaal verlof als er iets bijzonders gebeurt.

Bijscholing

Continu leren vinden wij belangrijk! We hebben veel aanbiedingen voor bijscholing: Vakspecifieke workshops, conferenties of algemene seminars zoals over stress en zelfmanagement.

Gezinsvriendelijk

Wij vinden het belangrijk om u en uw gezin zo goed mogelijk te ondersteunen. Naast onze flexibele werktijden en werken op afstand bieden wij ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze ouder-kindkamer. Zo hoef je je geen zorgen te maken als werk en gezin elkaar eens overlappen.

Pensioenregeling

Samen met jou zorgen wij ook voor de tijd na je werkjaren - met onze bedrijfspensioenregeling. Je krijgt een hogere werkgeversvergoeding dan bij vele anderen.

Eten & drinken

Koffie, thee, water en diverse frisdranken zijn volop en vrij verkrijgbaar. Daarnaast is er één keer per week een heerlijke gezamenlijke lunch of ontbijt. Voor ontspanning tussendoor wordt ook gezorgd.

Game & Fun

Om ervoor te zorgen dat er ook ontspanning is op het werk, zorgt tafelvoetbal voor een welkome afwisseling tussendoor. Daarnaast wordt het met gezamenlijke pauzes op het terras, bedrijfs- en teamevenementen en onze after-work happy hour nooit saai.

Op afstand werken

Flexibiliteit is erg belangrijk voor ons! Dit geldt ook voor de werkplek. Bij bijna alle afdelingen kun je zonder problemen overal in Duitsland werken. Volledig op afstand of in een hybride model - de keuze is aan jou.

Teamspirit

We willen dat je je bij ons zo snel mogelijk thuis voelt. Met je buddy heb je bij je start een contactpersoon buiten je team, die je wegwijs maakt in de Sovendus-cultuur en de beschikbaar is om vragen te beantwoorden. Wil je intern nog beter netwerken, dan biedt onze Lunch Lottery je de ideale gelegenheid om andere collega's te leren kennen tijdens een gezamenlijke lunch, virtueel of op locatie!

Workation

Ontdek de vrijheid van een Workation en breng een frisse wind in je dagelijkse werkleven: Werk tot 110 werkdagen in het buitenland en geniet van een inspirerende verandering van je (werk)omgeving voor maximale creativiteit en productiviteit.

Onze sollicitatieprocedure

Wil je snel bij ons komen werken? Geweldig, hier vind je alle belangrijke informatie voor je sollicitatie.

Wij zijn Sovendus

Kom meer te weten over Sovendus als werkgever, wie we zijn, wat ons drijft en waarvoor we staan. Lees over onze geschiedenis, onze waarden en onze locatie.

Alle teams

Ontdek alle teams en leer hun spirit kennen! We zijn op zoek naar jou!

Opleiding & studie

In samenwerking met DHBW Karlsruhe bieden wij de opleiding Software Engineering aan.

Bevestiging en certificering

Kununu Open Company

Kununu Top Company 2022 – 2023

Handelsblatt Fair Company 2020 – 2023

Kununu
evaluatie

Trustpilot
evaluatie