We zijn op zoek naar jou

Overzicht van onze vacatures

Account Manager France (m/f/d)
Sales Manager France (m/f/d)
Sales Manager Italy (m/f/d)
Sales Manager UK (m/f/d)

Zit er geen geschikte vacature voor jou bij?

We zeggen niet alleen dankjewel. We laten het je zien.

Bij een functiematch gaat het niet alleen om wat je inbrengt. Maar ook om wat je kunt verwachten. Hier zijn onze voordelen - een waardering voor je prestaties.

Flexibele werktijden

Of je nu een vroege vogel of een nachtbraker bent, bij ons is je balans tussen werk en privé gegarandeerd dankzij flexibele werktijden zonder kernwerktijden.

Vakanties

Je bereikt de beste resultaten als je goed uitgerust bent. Dat gunnen wij je: Met 25 dagen vakantie plus speciaal verlof als er iets bijzonders gebeurt.

Training

We dagen je uit om te groeien met een jaarlijks persoonlijk ontwikkelingsbudget van €2.500 en de Linehub Academy, die bestaat uit interne en externe trainingen.

Persoonlijke ontwikkeling

We bieden veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je eigen ideeën worden niet alleen gewaardeerd, maar ook geïmplementeerd op nationaal en internationaal niveau.

Salaris & Pensioen

Naast een goed basissalaris ontvang je een aantrekkelijk bonusprogramma op basis van onbeperkte commissie (afhankelijk van het gebied), evenals een ziekenhuisverzekering en pensioenverzekering.

Eten

Je ontvangt maaltijdcheques tot 7 euro per gewerkte dag. Daarnaast ontvang je Ecocheques in verhouding tot je arbeidscontract met een maximale waarde van 250 euro voor een dienstverband van een jaar.

Sport

Je krijgt een jaarlijks sportbudget van 60 euro om deel te nemen aan een sportevenement.

Werken op afstand

Werk waar je maar wilt - vanuit een van onze kantoren of vanuit huis. We zorgen ervoor dat je alle materialen hebt die je nodig hebt om te werken waar je maar wilt, inclusief flexibele mobiliteitsregelingen. We zien je graag drie dagen per week op kantoor!

Teamgeest

Met verschillende initiatieven verbinden we onze teams online en offline en is er ruimte voor gezelligheid tijdens borrels en evenementen.

Workation

Ontdek de vrijheid van een Workation en breng een frisse wind in je dagelijkse werkleven: Werk tot 110 werkdagen in het buitenland en geniet van een inspirerende verandering van je (werk)omgeving voor maximale creativiteit en productiviteit.

Bijkomende voordelen

Je kunt bij ons een fiets of e-bike leasen.

Onze sollicitatieprocedure

Wil je snel bij ons komen werken? Geweldig, hier vind je alle belangrijke informatie voor je sollicitatie.

Wij zijn Sovendus

Kom meer te weten over Sovendus als werkgever, wie we zijn, wat ons drijft en waarvoor we staan. Lees over onze geschiedenis, onze waarden en onze locatie.

Alle teams

Ontdek alle teams en leer hun spirit kennen! We zijn op zoek naar jou!

Opleiding & studie

In samenwerking met DHBW Karlsruhe bieden wij de opleiding Software Engineering aan.

Bevestiging en certificering

Kununu Open Company

Kununu Top Company 2022 – 2023

Handelsblatt Fair Company 2020 – 2023

Kununu
evaluatie

Trustpilot
evaluatie