Intervista di Webgains a Jim Knopf di Sovendus

Voor de laatste Publisher Spotlight sprak Webgains met Jim Knopf, onze Senior Cooperations Manager bij Sovendus, om meer te weten te komen over de mogelijkheden voor adverteerders en hoe zij verschillen van andere uitgevers.

Hallo Jim Knopf, wie is Sovendus en wat doet u? Vertel ons iets over het bedrijf.

Sovendus is een toonaangevende leverancier van kassa- en online marketingdiensten. E-commerce bedrijven verhogen met ons hun omzet, optimaliseren hun conversies en genereren meer waardevolle transacties. Als Senior Cooperations Manager ben ik verantwoordelijk voor alle samenwerkingen met affiliate netwerken, agentschappen en andere multipliers op nationaal en internationaal niveau.

Vertel ons over de belangrijkste bedrijfswaarden van het merk.

Bij Sovendus weten we dat een sterk netwerk de sleutel is tot succes. Daarom brengen wij adverteerders en eindklanten samen, tot voordeel van beiden. Onze focus ligt op het bieden van relevante aanbiedingen voor online klanten en een hoge transactiekwaliteit voor onze partners. Iedereen wint bij ons voucher netwerk.

Onze waarden zijn:

Innovatie: we richten ons op waar we het verschil maken en blijven kritisch om uitdagingen op te lossen.

Eenvoud: We hebben duidelijke en efficiënte oplossingen die waarde toevoegen voor alle belanghebbenden.

Risico's nemen: we nemen gedurfde beslissingen in het belang van onze partners.

Wat zijn volgens u de grootste voordelen voor een adverteerder die met uw bedrijf werkt?

We bieden onze meer dan 1.300 partners toegang tot 20 miljoen high-intent gebruikers per maand en hebben ook onsite technologie die onze partners helpt hun conversie te verhogen door middel van specifieke acties op maat van hun website. Het is zeer eenvoudig om met Sovendus aan de slag te gaan en de samenwerking is volledig risicoloos en prestatiegericht. Wij leveren uitstekende resultaten voor adverteerders die online klanten willen stimuleren.

Kunt u ons iets vertellen over uw doelgroep en hun demografie?

Sovendus-gebruikers zijn online shoppers die bereid en ervaren zijn en al een aankoop hebben gedaan en toegang hebben gekregen tot ons gesloten voucher-netwerk. Onze oplossingen zijn sectoroverschrijdend en stellen onze partners in staat om nieuwe doelgroepen aan te spreken. Ons algoritme garandeert een hoge relevantie van de aangeboden vouchers voor eindklanten en de beste resultaten voor onze partners.

Zijn er vereisten of beperkingen voor adverteerders die met jullie willen samenwerken?

Adverteerders hoeven alleen ons lean script te implementeren op hun checkout pagina. Voor ons vouchernetwerk dient dit 2 doelen:

Door de bedankbanner te integreren in de huisstijl van de adverteerder krijgen de eindklanten toegang tot het netwerk en kan de adverteerder zijn eindklanten op deze manier belonen of bedanken voor hun aankoop. Op deze manier draagt de adverteerder bij aan de groei van het netwerk, zodat iedereen er extra van profiteert.

Ons algoritme gebruikt de verzamelde informatie om ervoor te zorgen dat de meest relevante vouchers aan elke eindklant worden gepresenteerd.

Wat onze onsite conversion rate optimisation-oplossing betreft, is het ook gewoon een kwestie van het script integreren om het gedrag van de websitebezoekers te evalueren en hen op het juiste moment een tip, dienst of passende actie aan te bieden.

Zijn er succesverhalen die u met ons wilt delen in termen van toename van verkoop of verkeer voor adverteerders?

Onze performance based modellen garanderen een positieve ROI voor onze klanten. Merken als HelloFresh, Douglas, mymuesli, Tchibo en vele anderen genereren elke maand duizenden extra verkopen via ons Europese netwerk. Branchespecifieke cijfers en case studies zijn op aanvraag beschikbaar.

"Met onze oplossingen en het zeer brede bereik van Sovendus bieden wij schaalbare, bewezen en betrouwbare oplossingen die bij geen enkele andere aanbieder te vinden zijn."

Wat onderscheidt Sovendus van concurrenten en wat is jullie toegevoegde waarde?

Al bijna 15 jaar houden we ons met inmiddels meer dan 150 medewerkers dagelijks bezig met transacties en proberen we het maximale voor onze partners te bereiken. Jaar na jaar boeken we grote successen voor de grootste Europese merken. Met onze oplossingen en het zeer grote bereik van Sovendus bieden wij schaalbare, bewezen en betrouwbare oplossingen die bij geen enkele andere aanbieder te vinden zijn.

 

Wat is er nog meer nieuw van Sovendus?

11.07.2023

Casestudie: Albelli Photobox Group wint talloze nieuwe klanten met Sovendus Voucher Network

Albelli Photobox is een merkengroep die fotoproducten aanbiedt aan meer dan 5 miljoen consumenten in België, Frankrijk, Duitsland,…

03.05.2023

Sovendus breidt zijn internationale activiteiten uit: Nieuwe markten en mogelijkheden in het buitenland

In november vorig jaar werden twee nieuwe Sovendus-markten gelanceerd: Italië en Denemarken. Sovendus zet dus consequent haar groeistrategie…

02.05.2023

Case Study: HelloFresh behoudt haar leidende marktpositie met behulp van het Sovendus Voucher Network.

1 mln verspreide HelloFresh waardebonnen in de afgelopen twee jaar 1,000 gerealiseerde orders per maand voor HelloFresh 10…

01.05.2023

Omzet verhogen - met een paar maatregelen naar meer omzet

Van bezoekers klanten maken - dat is het langetermijndoel van elke webwinkel. Het is namelijk niet erg effectief…

01.05.2023

Nieuwe Sovendus-website live in 12 landen

In het kader van een grondige herziening van het Sovendus corporate design, verschijnt nu ook de website van…

02.01.2023

Wij bouwen aan oplossingen waar iedereen bij wint

Interview met Christian Würst, Managing Director en Sebastian Legler, Managing Director van Sovendus GmbH. Wat vaak een win-win…

03.11.2022

Webgains Interview met Peter Smith van Sovendus

Als uitgever in het Webgains netwerk, praat onze Managing Director van Sovendus UK Ltd, Peter Smith, over de…

15.07.2022

Sovendus blijft doorgaan met diens internationalisering

Sovendus baut seine Präsenz in UK weiter aus und holt mit Peter Smith als Managing Director UK einen…