Vi søker deg

En oversikt over våre ledige stillinger

Partnership Manager Italy (m/f/d) Digital Marketing Solutions
Senior DevOps Engineer (m/f/d)

Fant du ingen passende stillinger?

Vi sier ikke bare takk. Vi viser deg.

En matchende stilling handler ikke bare om hva du har med deg, men også om hva du kan forvente. Her er våre fordeler – en anerkjennelse av det du bringer til torgs.

Fleksible arbeidstider

Uansett om du er morgenfugl eller natteravn – hos oss er du garantert en god balanse mellom jobb og fritid med fleksible arbeidstider.

Ferie

De beste resultatene oppnår man om man er godt uthvilt, og det unner vi også deg. Vi tilbyr 30 dagers ferie og særskilt permisjon ved behov.

Videreutdanning

Kontinuerlig læring er viktig for oss! Vi har en rekke tilbud for videreutdanning – fagspesifikke workshops, konferanser eller generelle seminarer for stress- og selvmestring.

Familievennlig

Vi ønsker å støtte deg og din familie på best mulig måte. I tillegg til fleksible arbeidstider og hjemmekontor har vi spesielle barnerom. Så du trenger ikke å bekymre deg for kollisjon mellom jobb og familie.

Pensjonsordninger

Vi ivaretar deg også etter at yrkeslivet er over – med våre spesielle pensjonsordninger. Vi gir deg bedre lønnsbetingelser enn mange andre.

Mat og drikke

Vi har rikelig med gratis kaffe, te, vann og diverse brusdrikker. Én gang i uken er det middag eller frokost på huset. Vi har også annet snacks.

Lek og moro

Flipperspill og bordspill sørger for avveksling mellom slagene. I tillegg kommer avslapping på terrassen, firma- og teamarrangementer samt våre (digitale) spillekvelder.

Ekstern jobbing

Fleksibilitet er noe vi snakker i store bokstaver om! Det gjelder også for arbeidsplassen. Du kan jobbe nesten overalt, enten 100 % hjemmefra eller hybrid.

Teamspirit

Vi vil at du skal føler deg komfortabel hos oss så raskt som mulig. Når du begynner, får du en kontaktperson utenfor teamet som forklarer deg Sovendus' kultur og svarer på spørsmål. Og dersom du vil knytte kontakter internt, kan du bli kjent med flere kolleger via en fellesmiddag med Lunch Lottery – enten virtuelt eller lokalt!

Bortekontor

Oppdag friheten med bortekontor, og få ny vind i arbeidshverdagen. Jobb inntil 110 dager fra utlandet – maksimal kreativitet og produktivitet i nye omgivelser!

JobRad

Med JobRad har du frihet og mobilitet, samtidig som du kan gjøre en innsats for miljøet. Lei en sykkel frem og tilbake fra jobb eller på fritiden – og spar inntil 40 % i forhold til direktekjøp. Sykkelforsikringen tar Sovendus seg av.

Vår søknadsprosess

Vil du komme til oss raskt? Perfekt, her finner du all relevant informasjon for søknaden.

Vi er Sovendus

Finn ut mer om Sovendus som arbeidsgiver – hvem vi er, og hva som kjennetegner oss. Les om vår historie, våre verdier og vår geografi.

Alle team

Skaff deg informasjon om alle team, og bli kjent med vår enestående teamspirit!
Vi søker å komme i kontakt med deg!

Utdanning og studier

Sammen med DHBW Karlsruhe tilbyr vi et studium i programvareutvikling.

Utmerkelse og sertifisering

Kununu Open Company

Kununu Top Company 2022 – 2023

Handelsblatt Fair Company 2020 – 2023

Kununu-skår

Trustpilot-skår