Our network,
your success.

Welkom bij Sovendus: the leading e-commerce network. Samen werken wij aan innovatieve e-commerce-oplossingen. Hiermee helpen wij meer dan 1300 Europese partners bij het werven van nieuwe klanten en verhogen van de omzet. Wij doen dat met mensen zoals jij. Mensen die ons team versterken met wilskracht en eigenheid. Als werkgever zorgen wij voor voldoende uitdaging en een positieve werksfeer. Zodat jij plezier hebt in je werk.

Ook weten hoe jij kan bijdragen en wat Sovendus voor jou als werkgever kan betekenen?

Sovendus Mitarbeiter Gruppenbild
Bunte Blasen

Onze waarden

Het Sovendus-gen

Iedereen die snel groeit, heeft een veilige basis nodig. Niet alleen economisch, maar ook in de manier waarop we samenwerken. Daarom hebben we samen vier waarden uitgewerkt die bij ons passen. Als je je met hen identificeert, heb je het Sovendus-gen in je.

  • Ik heb de moed om beslissingen te nemen, de moed om fouten te accepteren, en ik leer van de fouten die ik maak.
  • Ik zorg voor en lever kwaliteit.
  • Ik neem de verantwoordelijkheid op mijzelf.
  • Ik behandel mijn collega's met respect.
Mann vor lila Hintergrund, schaut lächelnd in die Kamera
Oliver
Oprichter

Toen we in 2008 Sovendus oprichtten, hadden we niet verwacht zo'n succes te hebben. Vandaag de zijn al meer dan 1300 partners lid van ons netwerk. Ik ben dankbaar en trots op wat we samen al hebben bereikt. En ik kijk uit naar naar onze verdere ontwikkeling.

Mann vor gelbem Hintergrund, schaut lächelnd in die Kamera
Erik
Productmanager vouchers

In 2009 ben ik bij Sovendus begonnen en heb ik het bedrijf vanaf het begin mogen begeleiden. De snelle groei bracht altijd nieuwe spannende taken en uitdagingen met zich mee, waardoor ik ook op persoonlijk vlak enorm ben begroeid.

Frau vor grauem Hintergrund, schaut lächelnd in die Kamera
Jennifer
Head of Account Management

Sovendus combineert het frisse en ongedwongen karakter van een startup met de duidelijke structuren van een groot bedrijf. Het is leuk om Sovendus door de jaren heen te zien groeien en ontwikkelen en daaraan te mogen bijdragen.

Mann vor hellblauem Hintergrund, schaut lächelnd in die Kamera
Dominique
Accountmanager consumentenproducten

Sovendus blijft zich elke dag opnieuw verder ontwikkelen. Er worden altijd nieuwe innovatieve ideeën voorgesteld en met succes gerealiseerd. En juist dit streven naar continue verbetering, optimalisatie van processen en ontwikkeling van nieuwe deelmarkten maakt Sovendus voor mij crisis- en toekomstbestendig.