Wij creëren een netwerk voor shops en consumenten

Sovendus faciliteert een e-commerce netwerk bestaande uit meer dan 1300 partnerbedrijven. We vertalen transacties van webshops naar online bereik. Zo helpen we webwinkels om bestaande klanten meer te binden en tegelijkertijd nieuwe klanten te genereren. We bereiken in 11 landen consumenten met waardebonnen en exclusieve aanbiedingen nadat ze een aankoop hebben gedaan in een van de aangesloten webshops. Zo profiteert iedereen van elkaar. Start vandaag nog en profiteer van het verkeer van honderden andere webshops.

Illustration Personen sitzen im Meeting, im Hintergrund Boards mit Zetteln

Ons verhaal

Het verhaal van Sovendus - hoe het allemaal begon...

Bij Sovendus wisten we al vroeg hoe we webshops kunnen helpen groeien en wat daarbij van belang is in de digitale wereld, omdat wij zelf een achtergrond hebben in de online detailhandel. Lees meer over het ontstaan van Sovendus. Om het idee achter het Sovendus-netwerk beter te begrijpen, maken we een korte reis door de tijd...

Illustration: Geschäftsführer Oliver Stoll mit Weinglas vor dem Computer. Im Hintergrund ein Weinregal

Wie zijn wij

De mensen vormen ons netwerk - wij faciliteren het platform

Wij zijn Sovendus - the leading e-commerce network

Ons netwerk bestaande uit meer dan 1300 partnerbedrijven draagt in belangrijke mate bij aan het succes van alle aangesloten webshops. Want binnen ons netwerk geldt: elke webshop profiteert van de anderen. Wij creëren exclusieve aanbiedingen voor online consumenten en genereren daarmee relevante transacties voor onze partnersshops.

Zwei Männer sitzen lachend vor einem Laptop
Zwei Mitarbeiterinnen unterhalten sich während der Arbeit.
Striche
Kreis

Onze partners

Our network, your success.

Al meer dan 1300 webshops hebben zich aangesloten bij ons netwerk. Bij Sovendus gaan we voor een gelijkwaardige samenwerking en wederzijds vertrouwen. Zo komen we samen tot een sterk resultaat. Binnen het Sovendus-netwerk profiteren onze partners van extra verkeer, omzetgroei en nieuwe klanten. Bekijk de partners die je voor gingen en sluit je aan bij het Sovendus-netwerk.

Gutschein für Takko Fashion mit 20%

Neem contact met ons op

Sovendus helpt je bij het bieden van een positieve winkelervaring aan je online klanten en ons netwerk zorgt voor een additioneel bereik van jouw webshop. Dat leidt tot nieuwe klanten, extra omzet, relevante bezoekers en nieuwsbriefinschrijvingen.

In een persoonlijk gesprek geven we je graag advies op maat en laten we zien welke voordelen het Sovendus-netwerk jou te bieden heeft.

Icon: Laptop mit kleiner Einkaufstasche und Abzweigungen, Vielfalt der Leistungen Sovendus.

Onze diensten

Word ook deel van ons netwerk, werf gemakkelijk nieuwe klanten en genereer extra omzet. Benieuwd naar meer?

Icon: zwei Personen mit Sprechblase

Werken bij Sovendus

Wil je meer informatie over Sovendus als werkgever? Lees hier meer.